Egyszerűsített 2023. évi kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás
díjkalkuláció és kötés

 

1 Díjszámítási adatok megadása 2 3 4 5
Egyszerűsített tarifálás

Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási díjajánlat készítése céljából válassza az egyszerűsített tarifálás szolgáltatásunkat, amelynek segítségével a gépjármű forgalmi rendszámának és a forgalmi engedély számának megadása, valamint előzetes tájékoztatásán alapuló hozzájárulása birtokában társaságunk, mint adatigénylő, a gépjármű és az üzembentartó közúti közlekedési nyilvántartási (gépjárműnyilvántartási) adatainak lekérdezését és az adategyezőség fennállását követően kiszámolja a kötelező gépjármű-felelősségbiztosításának díját.
Amennyiben az így kalkulált díjat elfogadja, a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződését a honlapunkon rögtön meg is kötheti.
A szolgáltatás opcionális, de igénybevételével a szerződéskötés folyamata az adatbeviteli hibák kiküszöbölése révén gyorsabb és hatékonyabb.
Természetesen választhatja honlapunkon a díjkalkuláció és kötés opciót is, ahol a kért adatok megadásával szintén elkészítheti gépjárműve díjajánlatát.

A Wáberer Hungária Biztosító Zártkörűen Működő Részvénytársaság (a továbbiakban: Biztosító) tájékoztatja ügyfeleit, hogy az egyszerűsített tarifálás szolgáltatás igénybevétele esetén a gépjármű és az üzembentartó adatainak a Biztosító által a közúti közlekedési nyilvántartásból való lekérdezése a megadott adatoknak a nyilvántartási adatokkal való egyezőségének vagy eltérésének ellenőrzése, és annak eredményétől függően, az adatfelvétel gyorsítása, továbbá a helyes díjszámítás elkészítése céljából és az ehhez szükséges ideig történik.
A Biztosító fenti tájékoztatása alapján az egyszerűsített tarifálás szolgáltatás választásával a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási díj kiszámítása érdekében, a gépjármű és az üzembentartó általam megadott adatainak a közúti közlekedési nyilvántartásból való lekérdezéséhez hozzájárulásomat megadom. Hozzájárulásom alapján a Biztosító, mint adatigénylő, az általam megadott adatoknak a nyilvántartási adatokkal való egyezőségének vagy eltérésének ellenőrzéséhez fűződő jogos érdekének érvényesítése, az adatfelvétel gyorsítása és a helyes díjszámítás elkészítése céljából jár el.

Hozzájárulok az adatok közúti közlekedési nyilvántartásból történő lekérdezéshez.
Nem járulok hozzá, hogy a közúti közlekedési nyilvántartásból kérdezzék le az adataimat.

Gépjármű forgalmi rendszáma

Gépjármű forgalmi engedélyének száma

Wáberer Hungária Biztosító Zrt. ©2012. Minden jog fenntartva.